вторник, 17 ноември 2015 г.

Насърчилтелни думи към пастори

Скъпи братя и сестри в Господа,сърдечно се радвам,че имам тази голяма възможност да мога да споделя тези прекрасни думи на нашият Господ Исус Христос със вас.
Живеем в последни времена преди да дойде нашият любим Господ,който без да сме го видели сме повярвали в Него и предадохме живота си на Него. /Йоан 20:29. Исус му казва: Понеже Ме видя, [Томо], ти повярва, блажени ония, които, без да видят, са повярвали./
Нашите свидетелства,чрез които ние повярвахме в Бога,е  едно доказателство,че Бог е силен да направи чудеса в живота ни,който ни е довел до повярване в  Неговият Син Исус Христос.
За тези,който лично са го видели визуално и имат ежедневно общение в реално време,сами знаят,че никакво учение не може да обясни и опише присъствието на Бога ,Божият Син и  Св.Дух . Защото за вас , които имате допир до Неговото присъствие единствено това знаят,че Бог е любов и ,че им изпълва сърцата с благодат.
Смисъла на благодатта е свързано с Божието присъствие,участието в великото дело на благовестието на Евангелието,свидетелството и готовността даже и да умрем,но да сме Господни.
Не на всеки му се дава тази възможност,да стоят в присъствието на Бога !
Вие ангели славни и Божии слуги , радвайте се,кога страдате за Неговото име,понеже имате голяма награда на небето и ви очаква венеца на правдата и да седнете от дясната страна на Божият Син Исус Христос.
Мнозина в старо време са искали да страдат,да бъдат бичувани за Неговото име,както Той е бил,а някои понеже не можеха да страдат реално,предпочетоха ,сами да се бичуват,за да осетят същите Болки,които изпита Исус Христос за нас,когато беше на кръста.
За това Бог толкова много Ви възлюби,че даде Своят единороден син Исус Христос.
За тези,които страдат реално в този свят и са гонени и преследвани,заради Бога на вас скъпи братя и сестри в Господа е гарантирано Божието царство и вие сте минали от скръб в живот. Бог Ви обича с вечна любов,която никой не може да я отнеме или да я спре към вас.
Мнозина страдате,понеже виждате МЕРЗОСТТА КОЯТО ДОКАРВА ЗАПУСТЕНИЕ , това е добре,както казва пророк Данайл в пророчествата си,че когато  Антихрист  седне , като Бог в Божият дом и се представи за Бог и мерзостта която докарва запустение , да знаем,че времето на Бога е близо.
Кой от нас е очаквал толкова ХРИСТИЯНИ И ПАСТОРИ ПРЕДАТЕЛИ ,които се гордеят,че нанасят удари , срещу църквата своят брат или сестра в Господа? Но това стана , за да се сбъдне Словото на Господа. Да,днес те нагло проповядват Божието Слово и служат със искрено сърце на двама ГОСПОДАРИ,бършат си устата и казват  „ НЕ СЪМ ГО ИЗВЪРШИЛ“ !!!
Но ти ,които стоиш здрави върви напред и се не бой,ако и да страдаме за Господа сме БЛАЖЕНИ  и щастливи,че можем да участваме радостно в делото на Бога.
Ако си спомняме,Христос ги изобличавал религиозните водачи,но те не пожелаха да се покаят и да се променят живота си. Така е и днес,БЪРШАТ  си устните онези , които го вършат престъплението и казват НЕ СЪМ АЗ,ПОЗНАЙ КОЙ Е ? Че Бог не те ли знае и самото  словото не ни ли казва,че това което се ,чуе от вътрешните стаи ,че се чуе от къщният покрив.
Бог познава своите !!!
Библията ни казва,забележете ги и не общувайте с тях ! 
Но ако ние не общуваме със страдащите ,а общуваме с противниците на вярата , тогава каква награда чакаме , не постъпват ли и грешниците  така  ?
Пази се,Пази се,Пази се  ТОВА Е СЛОВОТО НА БОГА КЪМ ТЕБ , СКРОМНИ МИ БРАТКО И СЕСТРО В ГОСПОДА !
Исус е ял и пил с отхвърлените и страдащите,а не с безумните ,политически,криминални религиозни водачи.
Сами обсъдете дали не е така?
Християните – Агенти  не обичат,когато им се свидетелстват за великите дела на Бога извършени от Вас . Това е също един признак,как да разпознаем противниците на вярата !
Вашата опитност с Бога те гледат да я опорачат  т.е. да кажат,че това нещо, за което смятате,че е чудо не е от Бога а е от сатана.
Бягайте от такива,те са облечени в овчи кожи,смирени до безкрай , хищници до безумие !!!
Тези,които опетняват вашата добра личност,подиграват ви се,тайно ви нападат в гръб,одумват,бягайте от тях ако искате да спасите живота си и да си запазите доброто име.
Но ти свидетелствай и не спирай,говори това което Бог ти е дал и не млъквай,не се считай за глупав от опитността,която Бог ти е дал,но бъди смел,насърчен,чрез Словото на Истината и говори на хората това ,което Бог е сторил на теб.
Бог е силен и мощен да те благослови , ти не се нуждаеш от тях а от Бога.
Починалият не се нуждае от хорското оплакване и плач  , а от Господа да го възкреси !
„Тази поговорка е лична моя „. /тук става въпрос,за онези,които са се кръстили или повярвали в господа /.
Ако това ти се случва иди при Господа. Да кажи им,да умрял съм,за това ще ида при Господа на Силите,да ме възкреси и няма да спра да говоря понеже има мнозина,които се нуждаят от моето  свидетелство.
БЪДЕТЕ СМЕЛИ И НАСЪРЧЕНИ ОТ ГОСПОДНОТО СЛОВО !
Исус Ви обича повече от тези вълци,които искат да ви сложат на трапезата , като печено агне за храна. Бягайте и не бъдете храна на вълците. Това е изходен път , за да не страдате и да погубвате душите си ! Те погубват не само душите,но и телата, понеже те са чада на ада !
От безумен водач ,какво очакваш освен да ви води в пропастта ? Но ти следвай Господа това е изходният път към спасение на Вас самите и на Вашите души !!!
Не очаквай от безумен водач да ви похвали , не очаквайте  , че ще почитат вас пред събратята си вълци – грабители  !
Ако си безумен стой с тях,но следващата жертва си ти !
Предателството е като болестта СПИН,ЧУМА  и ЕМБОЛА , те не се лекуват,но могат да се използват само животоспасяващи лекарства за техният живот , без да могат да се излекуват . Обаче ако се съвкупиш с тях или се доближиш неизбежно е да не се заразиш и погинеш !
Една мъдра поговорка ни казва,КОЛКОТО ПО ДАЛЕЧ ОТ ПРОПАСТТА , ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ !
Бъдете мъдри и силни.
Зададе ли се,човек , защо в последно време се регистрираха толкова много съюзи и кои ги управляват ?  Истината е,че заповедта на онези,които ги ръководят е да объркват всички и ако бягаш от едните да попаднеш в ръцете на другите !
Съюз се създава след като е съгласувано с решение на Държавни служби на ….. ,така че трябва да се позамислим , какво става в страната ни и по света. Защо верните не могат да прогресират? Защо верните са опетнени ? Понеже те искат да работят срещу Бога ! Това е отговора . И защо един и същи  служители работят в различни съюзи? Тази истина не може да се избегне , колкото и да искаме да я крием ?
Това , което ви говорят ФАРИСЕЙТЕ слушайте , но не постъпвайте според делата им !
Колкото и да си мислим в цял свят това е факт и това нещо е глобално,понеже ЦЪРКВАТА НЕ Е ОТДЕЛЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА !
Освен това , за да разберем как църквата играе и ролята в политиката , това може да си види , като лидерите на църквите са водачи в политическите листи , парти и изпълняват политическа пропаганда вътре в църквата и изпълняват държавна политическа поръчка , дейност за проследяване !
Това нещо трябва да спре ако искаме една ЧИСТА И СВЯТА ЦЪРКВА .
Църквата няма проблем само със тези лидери,които са и държавни служители и поставени лица , тя има проблем и със други религии . Не искам да ги цитирам,които използват името на Исус Христос ,само докато привлекат свой последователи .
Църквата е в опасност,както от лидери на ДС , така от лъже учения, агенти от други страни , които основната цел е да пробият и т.н.
Църквата трябва да се очисти от вътре ,за да може на вън да бъде чиста.
Някой лидери,които са протестирали срещу тази НАГЛА  система на БОГОБОРЦИТЕ  са отстранени от служение. Някои демонстрираха  със живота си дадено нещо или Бог иска да ни говори,но вместо да се вслушват  в гласа на Бога разпъват тези истински служители,като не само,че ги убиват,но и семействата им са в опасност и ги преследват и по другите страни .
Църквата в днешно време преживява най-тежкият си период от нейното създаване . Интриги,гонени,разрушение,преследване ,унищожителни учения. Обвиняваме други държави , че постъпват с ХРИСТИЯНИТЕ лошо, а пък нашите са много добри . Тяхното не се вижда , но на другите се вижда.
Ето защо църквата трябва да съгради ИСТИНСКИ ЕВАНГЕЛИСТИ, МИСИОНЕРИ, БЛАГОВЕСТИТЕЛИ, ЕВАНГЕЛИЗАТОРИ , а не да се занимава със ШАРЛАТАНИ !!!
Смятате ли,че един предател ще може да се покае ? Аз НЕ мисля така  !  Колкото се е покаел Юда , толкова и тези  ШАРЛАТАНИ !
БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ НОВО ЕВАНГЕЛИЗИРАНЕ С ЧИСТО СВЯТО СЛОВО , БЕЗ УЧЕНИЕ НА ЧОВЕШКИ ПРЕПОРЪКИ,ЗАПОВЕДИ И НАРЕДБИ !!!
Мога също да Ви докажа,как един съюз по заповед  на ……..   създаде няколко съюза с различни имена с едни и същи хора управляващи , това е голяма заблуда която църквата попадна. Тези хора са добре обучени и възпитани , религиозно , политически , социално , образователно  и др. , казвам това ,понеже това е самата реалност.
О,Господи спаси людете си от това лошо и извратено със зло поколение . Спаси онези ,които ти сам избра да бъдат спасени , за които ти избра да бъдат с теб в царството ти . СПАСИ НИ ГОСПОДИ ! АМИН !