сряда, 7 декември 2016 г.

Църквата и новото време

През последните години забелязваме  особено промяна в развитието на църквата.  Ако до сега се е налагало  през тези 26 години /до 2016/ да се регистрират възникването на нови общества сега възниква ново време  отделянето на истинската  църква  от нейната  досегашна дейност  от  началото на  20 - 21 век.

ПРИЧИНИ ЗА  ОТДЕЛЯНЕТО НА ЦЪРКВАТА ОТ ЛЕГАЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ.

1. Църквата е под наблюдение  на светски, държавни и анти - християнски  движения.

2.Църквата се ръководи от невярващи налагащи  неприемливи учения  от Библията.

3. Църквата е в опасност  от агенти,  които  искат да събарят църквата от вътре а не от вън.  Това се нарича - ТРОЯНСКИ  КОН. 

4. Църквата  пропада защото  агентите  манипулират и се подиграват   авторитета на християните с тяхната честност  и вярност към  Бога.

5. Агентите създадоха  термин - ВСИЧКО Е МРЪСНО И НЕЧЕСТИВО.  Това ще рече, че  и тези който искат да се променят и да живеят не могат  защото са били лоши. А на добрите , че  им липсва Христос за промяна.  Те дават за божието дело защото са психически  болни.

 6. Света създава  страх в църквата  и към църквата  за да покаже,че всеки който служи на Бога ще бъде  убит, унищожен,  като че ли християните  не познават словото.

7. Всичките  манипулации 99.99%  са създадени от външна намеса. И само 00.01% е на даден хпистиянин. За събарянето на църквата.
-Пример за това: Праведен в Бога вижда , че  всички са застанали срещу него манипулирайки той иска да докаже,че е прав и точно в неговото решение да се докаже попада в грях.
- Затова и апостол Павел казва; Защото  не  останете  онеправдани......
-Оправданието  пред хората довежда до грехове.

8.За това  все  повече  църкви  се очакват към  средата на  21 век да преминат  към  нелегалност. Това  ще значи  , ще  съществуват  като нелегални. 

Това е  неизбежно да  не се  случи. Транформацията е близо.  Това са предстоящи събития. 

Църква  без  петно.