неделя, 10 октомври 2010 г.

Пророчество за последното време

Пророчество за последното време

Едно от най трудните моменти на човечеството е да приема , че има съществуване на Бог .
Мнозина хора се плашат от това , че Господ Бог ще дойде на земията и да ни грабне и да не вземе при себе си . Нечестивите хора се плашат от това , че не са подготвени за Божието царство а и не искат да знаят , че има задгробен живот.
Много пъти сядам в градината където работя или в къщата и Святият Дух започва да ми говори . По някога чувам неща за които въобще не съм се замислил .
И така тази сутрин докато работих и общувах с Него започна да ми тълкува и разясниява неща за които не искам да пиша,но като се позамислих и общувах с Него се съгласих , а от вътре чуствам притеснение , но и удволетворение , че ми е разкрито нещо което и други биха се позамислили .
Разбира се , че винаги ще има хора,които ще спорят , но това което ще го приложа по долу не искам нито да коментирам , нито да споря повече от даденото ми .
Едно от пророчествата на пророк Данаил ни говори за " ВРЕМЕ , ВРЕМЕНА И ПОЛОВИН ВРЕМЕ " е свързано с нашето време сега в настоящият момент . Колкото и да ни изглежа безсмислени тези думи в тях има пророчество , мистика , тайнство , предсказание , откровение , разбиране за последните дни .
Върху този текст : Данайл 12 : 7 И чух мъжа , облечен в лен , който беше над водата на реката , когато издигна десницата си и левицата си към небето и се закле в Онзи , който живее вечно , че това ще бъде след време , времена и половин време , и когато свърши разбиването на силата на светия народ , всичко това ще се изпълни .
Слушал съм различни тълкувания , тезиси , спорове върху думите на Данайл , но не искам да дам коментари въху тях а само на онова което ми е открито .
Нека сега да дадем само ход на Божийте думи .
За това ето само една част , която Святия Дух ми разкри за последното време
ВРЕМЕ + ВРЕМЕННА + ПОЛОВИН ВРЕМЕ
Бог говори за една световна криза , която ще налегне абсолютно всички страни на планетата земя . Кризата която е налегна сега Европа е свързана с началния стади на това време и времена и половин време .
Бог говори , че ще съществува три големи сили , за което описано в неканоничната книга на 3 Ездра . Така сега можем да го наречем , съюз , щати и федерация .
Европейската криза настъпри с подписването на рамковия договор за страните членки пресъединявайки се към съюза .
В рамковия договор има и клауза , където се пише за интегрирането на малцинствените общности в Европейските държави.Според Божието слово пресъединяване ще има , но не и интегриране на малцинствените общности в цяла Европа. Договора е подписан за 10 години , което говори , че гладът , кризата , мизерията , безаконието , нищетата , престъплениетията , лишенията и други , ще подължи в рамките на тези 10 години .
Според Божието слово нито една държава нияма да се съгласи да помага на присъединилите се държави ,но ще си пращат подараци един на друг според 3 Ездра.
Въпреки , че не е канонична книга в тази книга има голяма доза истина и за сегашното време . Интеграция няма да има поради простата причина , че след време ще има разпадане отделяне на пера от орела с трите глави . отделяне ще има и от другите глави , кога и как , ще стане отговора е с времето му.
Европейската криза трябва да продължи 10 години + плюс 10 години възтановяване + плюс половин време 5 години от възтановителният процес всичкото това време е общо = 25 години на криза , на глад и мизерия , безработица и проблеми .
Най - голями проблеми според откровението на Йоана ще има с християните на които няма да им се даде правото да работят , които ще се крият да кажат , че са християни ,за да не останат без работа , безаконието ще нарасне и ще достигне до върха си . Ако технически погледнем на нещата можем да видим , че ако договора на подписване е 2008 година то краият на 10 години е 2018 година а кризата и стъпването на крака ще стане към 2033 година според времена и половин време . Бих искал нещата да не са така , но дефакто ще стане
Ако направим изчисления библеийски за България , кога ще излезе от кризата , би изглеждала по следния начин : -20 години преход , 10 години Европеийска криза , плюс времене и време 15 години общо е = 45 години . Това число много българи не харесват а другите са привързани към него , тъй като е свързано с 45 години социализъм и 45 години преход към демократични промени и икономическо стабилизиране .
Това число 90 години е нищо за България , като тя преживяла и по страшно 500 години Турско робство и 200 години Византийско робство , на проблеми , кризи , и България пак е оцеляла .
Така по този начин всяки един човек може да направи собствени изчисление времето и годината за излизане на неговата страна от криза и икономическо стабилизиране.
Библията е препълнена с такива примери за последните дни и времена , но това което описвам и споделям с вас ми е дадено от Святия Дух .
За мен има много неща мъчни за разбиране на тези откровения , но да благодарим на Бога , че ме одостои с милост като Негов слуга да изяви и открие това .
- Имам и други такива подобни откровения ,които в последствие ще ги отразя по натам в темите си .