сряда, 1 май 2013 г.

Анти - пастори и Анти - Христи

Много сме чели за гонения и преследванията на християните. Мнозина заблуждават , че гоненията и преследванията на християните са спрели и започна нова ера на християнството и въвеждането на мир по цялата планета и спирането на войните и глобалното разбиране за мир.

Когато слушам такива тезиси и твърдения веднага се сещам за Божието слово което казва ;

1 Йоан 2:19. От нас излязоха, но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас; но излязоха, за да стане явно, че те всички не са от нас.

Матей 24:9. Тогава ще ви предадат на мъки и ще ви убият; и ще бъдете намразени от всичките народи поради Моето име. 

Йоан 15:21. Но всичко това ще ви сторят поради Моето име, защото не познават Онзи, Който Ме е пратил.

 Христос е бил гонен и преследван за това,че е дошъл да спаси народа от греховете им  и да донесе мир за онези ,които ще го следват.

Исус разкрива  на гонителите си,че постъпват коварно,подло не само с Него , но със всички пророци,които благовсетват мир и проповядват Божието царство.

Духовните водачи са били първите , АНТИ-ХРИСТИ , които не желаеха Месията да се възцари и да поеме делото за спасение на цялото човечество.

Днешните Анти - Христи се борят срещу своите си събратя християни . Кое кара днешните евангелски пастори да застанат срещу братята си и пасторите , които Бог е призовал ? 

Когато нечестивият излезе той изцапва цялото общество,но когато един праведен излезе освещава всичко даже и онези неща които бяха отхвърлени.

Как могат предателите Юдовците да станат спасители , когато те са предатели ? Има само един път да продължат да бъдат нечестиви и да събарят вярата на простосърдечните християни. Който е гонен винаги ще бъде гонен и преследван за Христа и които е благословен да проповядва , ако ще цялото общество да застане срещу него , то пак ще прогласява Божието Слово.

През времето на усиленото гонение мнозина християни бяха убити и преселвани и никога повече не са се върнали живи , днес също подобно постъпват такива подло , нахално , лъжливо и ласкателно и съсипват делото на Бога,като смятат да излъжат Господа с делата си , че са чисти и порядъчни.

Ако успяха да излъжат човека , то Господа на силите кой е успял да излъже? Никой , тогава как ти измамнико , анти-христе ще успееш с делата си?

Бог иска да устоим твърдо в Христа.

Спомнете си , как Ви предупредих,че който влезе в политиката непременно ще се опетни не само себе си , но и онези които са около тях. И така стана и делата им излизат на яве днес.

Сега те започнаха нова атака срещу помазаниците на Бога. Нападат богоизбраните служители, въвеждат ги в тайно гибелни ереси и ги настройват срещу Божи служители.

Давид не е застанал срещу царя, въпреки,че го гонеше по несправедлив начин,но ето вижте  тези ви карат да застанете срещу пасторите , срещу началниците на рода ви .

Колко много са заблудили божият народ , тези предатели и продължават да го правят.

Има само един път за спасение и Това е Христос , следвайте го. Ако и да сте гонени и преследвани сте блажени. 
Матей 5:10. Блажени гонените заради правдата, защото е тяхно небесното царство.
Матей 5:11. Блажени сте, когато ви хулят и ви гонят, и говорят против вас лъжливо, всякакво зло заради Мене;
Сами разсъдете кое е право . 
Нищо не се е променило освен знанията и науката да се развива в положителна форма. 
Има само един път за спасение и този път е Христос.
Не говорете и не заставайте срещу пастори , за да не придобиете Божият гняв.
Бог да Ви благослови.